Recruiter worden

Recruiter worden?

Als recruiter bij RPO staffing ben jij een belangrijke schakel
en hoor jij bij onze groei. En wij maken jouw groei mogelijk!

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ben jij een ster in het zien van talenten en het vervullen van vacatures? Of ben je net afgestudeerd en moet je het recruitmentvak nog leren? Geen probleem!

De functie van RPO recruiter bij RPO staffing biedt veel vrijheid, zelfstandigheid, afwisseling en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben wij een eigen academie waar je online trainingen en micro learnings kan volgen. Hiermee zorg je er zelf voor dat jouw ontwikkeling niet stil komt te staan. Wij moedigen dan ook iedereen te blijven leren en ontwikkelen om je beste zelf te kunnen zijn. 

Grote verantwoordelijkheid

Als RPO recruiter ben jij de expert en adviespartner voor onze opdrachtgever op het gebied van het aannemen van nieuwe medewerkers.

Je ontwikkelt deze expertise door veel ervaring op te doen op het gebied van sourcing, het voeren van intakegesprekken en het begeleiden van kandidaten tijdens de sollicitatieprocedure. Jouw collega-recruiters ondersteunen jou hierbij. Je werkt een aantal dagen per week met jouw collega’s op het kantoor van ons bedrijf in Deventer. De overige dagen ben je werkzaam vanuit huis of op de locatie van de klant. Veel vrijheid!

Welverdiende extraatjes

Als RPO recruiter krijg jij, naast jou welverdiende salaris, verschillende extra beloningen.

Zo ontvang je een winst- en resultaatafhankelijke uitkering. Worden de gestelde doelen behaald, dan profiteren we allemaal! Daarnaast krijg je ruim voldoende vakantiedagen en een adv-regeling van 13 vrije dagen. Hiervan krijg je de helft in tijd en de helft in geld. Dat houdt in dat je al meteen een verhoging van je salaris krijgt van 2,5% ! Dat is snel verdiend. En er is natuurlijk een budget voor teamuitjes! 

rpo-staffing-recruiter-skills

Jouw skills

Ervaring? Niet verplicht. Een goede dosis energie en zin in een uitdaging? Dat wel! Verder:

Kan jij uitstekend zelfstandig werken en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Beschik jij daarnaast minimaal over een MBO-4 werk- en denkniveau, beheer je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en haal jij energie uit het behalen van doelen en targets? Solliciteer dan voor de functie van RPO recruiter bij RPO staffing. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet verplicht. 

Recruiter worden bij rpo staffing

Onderdeel van staff capital

RPO staffing is onderdeel van staff capital management B.V. Wij zijn zoeken altijd naar collega’s die het gaaf vinden om te werken in een dynamische wereld en proactief willen bijdragen aan onze ambitieuze groei.  

Als RPO staffing recruiter ben jij een belangrijke schakel en hoor jij bij onze groei. Communicatie is ‘key’, want zonder elkaar komen we nergens. Wij moedigen dan ook iedereen aan te blijven leren en ontwikkelen om je beste zelf te kunnen zijn. Durf flexibel te zijn en groei met ons mee. Daar zijn wij trots op! Alles weten over werken bij staff capital? Lees alles over onze kernwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en leuke collega’s op onze eigen werken bij-website. 

RPO staffing onderdeel van staff capital

Groeiproces RPO staffing

Bij RPO staffing moedigen wij jou altijd aan om jezelf te ontwikkelen. Je kan doorgroeien van junior naar medior en senior recruiter. Maar wij moedigen ook stappen aan naar teamlead recruitment en commercieel mananger. Kom je stil te staan in je persoonlijke ontwikkeling? Dan kan je natuurlijk ook binnen staff capital een stap maken naar bijvoorbeeld accountmanager of salesmanager. Er is altijd ruimte om je wensen uit te spreken. Pak je kans! 

2. Medior recruiter

4. Teamlead recruitment

1. Junior recruiter  

3. Senior recruiter/ corporate recruiter

5. Commercieel manager RPO