RPO uitbesteden

Het outsourcen van het recruitmentproces zorgt voor
rust en focus op groei bij onze klanten. 

Waarom RPO Staffing?

Ontzorgen, dat is waar RPO staffing voor staat! Onze RPO-oplossingen zorgen ervoor dat je recruitment expertise binnenhaalt en ondertussen je employer branding vergroot.  

RPO staffing is ontstaan vanuit de behoefte van onze klanten. Zij zochten naar een manier om zowel kosten als tijd te besparen op de werving en selectie. Geen wirwar meer van verschillende uitzendbureaus en een oplossing voor het hoge verloop.

rpo-staffing-samen

Samen

Samen hebben wij gewerkt aan een betere recruitmentwebsite en marketingcampagnes en daarmee een stevige online positie. Doordat we de candidate journey hebben geoptimaliseerd, hebben we o.a. de conversie van sollicitatie naar hire met 300% verhoogd.

Per klant hebben we een team met recruiters opgezet, die wij inhouse trainen en waar de klant geen omkijken meer naar heeft. De forecast wordt met ons gedeeld, en wij doen de rest! Onze klanten behouden de volledige focus op groei, daarmee is onze missie geslaagd.

rpo staffing missie

Missie

Onze missie luidt:

“Wij ontzorgen onze klanten volledig of gedeeltelijk in het recruitmentproces. Met onze expertise en geoptimaliseerde HR-tech processen, stellen wij onze klanten in staat om te groeien.”

rpo-staffing-specialismen

Onze specialismen

Ons team bestaat uit diverse specialismen:

– Sourcing (hunting) recruiters;
– Leadgeneratie specialisten;
– Candidate journey specialisten;
– Recruitment data experts;
– SEO, SEA specialisten;
– Content en social marketeers;
– HR Tech experts;
– IT specialisten (o.a. voor API integraties).

Proces RPO staffing

2. Voorstel op maat
Met de verkregen input, jouw wensen en onze expertise transformeren wij de strategie naar een op maat gemaakt plan. Dit is de grondlegger van onze doelstellingen, de bijbehorende KPI’s en data gedreven marketingcampagnes.

4. Implementatie dienstverlening
Ons ervaren team gaat met het implementatieplan aan de slag. Samen met de belangrijkste stakeholders in jouw organisatie zetten zij procesmatig de dienstverlening goed neer. De recruiters worden getraind, de website gebouwd en de marketingcampagnes opgezet.

1. Vrijblijvend gesprek
Dit gesprek staat in het teken van het leren kennen van jouw organisatie. Wat zijn de doelstellingen, eventuele uitdagingen en wensen. Om vervolgens te onderzoeken of/welke bijdrage wij hierin kunnen leveren.   

3. Samenwerkingsovereenkomst
Na een gezamenlijk akkoord op het voorstel, zetten wij deze om naar een transparante samenwerkingsovereenkomst. Is deze ondertekend? Dan gaat ons implementatieteam van start!

5. Continue optimaliseren
Onze samenwerking is gestart! Voor het beste resultaat blijven wij optimaliseren. Open communicatie, de afgesproken KPI’s en onze expertise zijn hierin leidend. Daarnaast volgen wij op de voet de trends in arbeidsbemiddeling en nemen jullie hierin mee. Kortom, niks staat ons in de weg naar een succesvolle en duurzame samenwerking!

verrassend, digitaal maar toch menselijk en vertrouwd

Onderdeel van staff capital

Staff capital management B.V. is de corporate van meerdere merken: payroll select, easyworx, easyjobs, flexplein en RPO staffing. Met onze expertises hebben wij één doel: onze opdrachtgevers laten groeien, doordat zij focus hebben op hun eigen core-business. Hierbij ontzorgen wij in een optimale en kwalitatieve personeelsbezetting.

Hoe wij dit bereiken? Door voorop te lopen in het investeren en ontwikkelen van toekomstbestendige HR-tech oplossingen in combinatie met maatwerk advies van onze experts. Met ons IT-team blijven wij onze technologieën continue doorontwikkelen. Hierdoor spelen wij in op de dynamische arbeidsmarkt, de veranderende wensen van de werkzoekende en nieuwe wet- en regelgeving. Kortom: wij zijn toekomstbestendig, verrassend, digitaal maar toch menselijk en vertrouwd.

Als groep zijn wij actief in alle sectoren. Wij werken voor grootzakelijke opdrachtgevers, het mkb en arbeidsintermediairs. Voor iedere doelgroep hebben wij gebruiksvriendelijke HR-tech oplossingen ontwikkeld op basis van platform, SAAS en ERP. Hiermee geven wij bedrijven de juiste handvaten om hun staffing goed en efficiënt te organiseren.  

IK WIL

Persoonlijk advies

Nieuwsgierig naar een samenwerking? Neem gerust contact op met onze recruitmentspecialisten via 0570 – 850 575 of laat jouw contactgegevens achter zodat wij op een gewenst moment kunnen terugbellen.

Meer informatie over ons recruitment process outsourcing proces of persoonlijk advies? Geen probleem. Een afspraak voor een kopje koffie is zo gemaakt en wij staan jou graag te woord.

IK WIL

Recruiter worden

Geeft het jou een kick om de juiste mensen te werven en ze met een goed gevoel te plaatsen bij jouw opdrachtgever? Ervaren of startende? Het maakt niet uit! Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

Je werkt zelfstandig inhouse bij jouw opdrachtgever, maar krijgt ook de gezelligheid van een recruitmentteam binnen ons bedrijf. Een job met een grote verantwoordelijkheid. Iets voor jou? Lees dan snel verder!