LeenBakker

Kom werken bij Leen Bakker

Voor Leen Bakker zijn we op zoek naar magazijn en verkoopmedewerkers. Kan jij werken bij een van de onderstaande winkels? Laat het direct weten!

Kort over leen bakker zelf

Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen! We willen graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van een mooi interieur voor een lage prijs.

Met onze 170 winkels in Nederland en België, webshop, servicekantoor en distributiecentra zetten we ons in om dit te bereiken. Dat doen we vanuit een sterke betrokkenheid bij ons merk en de gedrevenheid die bij Leen Bakker past. Ons merk heeft een grote groeiambitie wat uiteraard ook kansen biedt voor nieuwe medewerkers om zelf ook te groeien binnen Leen Bakker.

Op dit moment zijn we op zoek naar de medewerkers voor de volgende locaties: Venlo, Venray, Helmond, Eindhoven kanaaldijk, Eindhoven Ekkersrijt, Veenendaal, Amstelveen, Cruquius, Haarlem, Sneek, Dronten, Emmeloord, Heerenveen, Hoogeveen, Meppel, Apeldoorn, Epe, Harderwijk, Weert, Roermond, Zoeterwoude, Zierikzee, Middelburg, Zoetermeer, Leiderdorp, Terneuzen en Goes. Geef de locatie, waar je wil werken, aan tijdens het invullen van het sollicitatie formulier.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct

rpo-staffing-samen

Wat wij zoeken

In deze functie als verkoopmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. De klant kan namelijk veel vragen hebben, hiermee informeer en adviseer jij de klant tot een product die bij hem of haar in de smaak zal vallen. Daarnaast ben jij met jouw leuke collega’s verantwoordelijk voor het onderhouden van de winkel, hiermee is de winkel overzichtelijk en netjes voor onze bezoekers. Heb je zelf goede ideeën om in te spelen op de wensen van de klant? Super! Dat noemen we ondernemerschap en dat is precies wat wij graag zien.

Tijdens jouw functie is het uiteraard van belang dat jij de klanten onze mooie producten mee naar huis laat nemen. Hiervoor is het van belang dat jij deze producten op de juiste wijze aanbeveelt of adviseert, hiermee zullen de klanten met een blij gevoel de winkel uitlopen.

Twijfel jij of jij dit zou kunnen? Wij niet! Met jouw enthousiasme om het verkoop vak te leren is daarin alles mogelijk.

Ben je enthousiast? Klik dan op de solliciteer knop, en dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op! Tot dan

rpo staffing missie

Wat mag je van ons verwachten?

• Een mooi uurloon van minimaal €12,01 per uur. (Dit uurloon geld vanaf 21 jaar)

• De baan waar jij energie van krijgt en jezelf kan ontwikkelen.

• Samenwerken met gezellig en divers team in onze winkels in Nederland en België 

• 15% personeelskorting in onze Leen Bakker en Kwantum winkels

• De mogelijkheid om zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan

• Reiskostenvergoeding van € 0,14 per km per gewerkte dag. (minimale afstand 10km enkele reis, maximale afstand 60km enkele reis)

Sollicitatieproces

2. Wij nemen binnen 48 uur telefonisch contact op
Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

4. Teams meeting
Zien we een match? Dan willen we graag nog 1 vervolg afspraak inplannen. Dit gesprek zal via teams plaats vinden.

1. Solliciteren
Dien jouw sollicitatie in via onderstaand formulier. Wij zouden je graag willen leren kennen.

3. Zien wij een match?
Wij bellen je op om jouw sollicitatie door te nemen. Dit is de snelst mogelijke manier om erachter te komen of we een match zien.

5. Aan de slag!
Als we beiden tevreden zijn plannen we je eerste werkdag op locatie bij Leen Bakker.